Monday, 8 June 2015

Photo shooting with Ruby / A fényképezés Rubyval... is not simple when 9 out of 10 pictures inevitably include a polka dot ball.
... nem egyszerű, mikor 10-ből 9 képbe elkerülhetetlenül begurul egy pöttyös labda.

 

Actually, i took pitures of these hawthorn blossoms more than a month ago. A lot has happened since then but only a little i can remember of. In about a month i am promised to get back (some) of my freetime - until then it is just like a stormy cruise on the endless ocean of work, far away from all that has become so happy and important in life. This must sound pathetic from me but i wanted to see it written as a reminder before i get shipwrecked. :)

A galagonyavirágokat már vagy egy jó hónapja fotóztam. Azóta oly sok minden történt, de oly kevés, amire emlékszem is. Úgy ígérik, nagyjából egy hónap múlva visszakapom szabadidőm (egy részét). De addig ez az élet csak viharos cirkálás a munka végtelen tengerén, messze mindentől, ami olyan értékes és vidám lett az életben. Ez bizonyára patetikusan hangzik tőlem, de le akartam írni emlékeztetőül, mielőtt teljesen odaveszek. :)No comments:

Post a comment