Friday, 19 May 2017

Paradicsom rally / Tomato RallyAzon túl, hogy megettem a falu szúnyogpopulációjának felét az utolsó töveket palántázva, és azon, hogy kétszer is majdnem elsírtam magam, hogy hogyan lehet még most is - mikor már tényleg semmi más dolgom nincsen - ekkora rohanás az életem még a kertben is, illetve azon is túl, hogy a sorok mellett a 10 centi széles ösvényen balettozva minden nap végére beszakad a derekam... egész ígéretes ez a geotextiles ültetvény. Ha tényleg nem kell majd locsolni és kapálgatni, akkor megérte 5x annyi időt elp*csölni az endoszkópos paradicsombeműtéssel. 
Csak a délelőtt gyanútlan nyugalmában lőttem pár képet, a végeredményt már nem volt időm fotózgatni. De már be is van mulcsozva. Legalábbis a sötétben úgy tűnt... Ollé.


Ekkorra már a kutya is megunta / By this time even the dog lost his patience

I couldn't shoot any proof photo in the dark but my experimental tomato plantation was finished this evening... after I had fed the entire mosquito population of the village, after I had gone mad about rushing all the time and even in the garden, and since my back feels like 3-month old concrete by the end of each day. If it works and weeds stay away, it was worth the endoscopic tomato implantation. 

No comments:

Post a Comment